Noul manager, deja contestat

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj are un nou manager. Au fost publicate rezultatele finale ale concursului.

 

Ionuț Viorel Bordeiași, fostul profesor de religie de la Liceul Teologic din Târgu Jiu, a obţinut media 9,16, fiind declarat câştigător.

De menţionat este că Ionuţ Bordeiaş se află sub cercetarea poliţiei. Acesta este acuzat că ar fi hărţuit o elevă.

După ce a izbucnit scandalul cu hărțuirea elevei, profesorul a fost dat afară de la Liceul Teologic Târgu-Jiu, iar Arhiepiscopia Craiovei i-a retras binecuvântarea pentru predarea religiei.

„La concursul pentru proiectele de management pentru Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj s-au înscris doi candidați, după cum s-a mai şi mediatizat. A fost publicat anunțul cu rezultatele finale, cei doi candidați au obținut mediile 7,85 și 9,16. Conform legislației, este declarat câștigător proiectul de management care a obținut cea mai mare medie, deci 9,16. Urmează o altă etapă procedurală, supunerea atât a rezultatului final al concursului cât și perioada contractului de management care va fi încheiată, aprobării forului legislativ, adică consilierilor județeni, în următoarea ședință de Consiliu Județean Gorj”, a transmis Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.

Contracandidatul lui Bordeiaş a fost Pompiliu Ciolacu, notat cu 7,85.

Vizualizări: 2,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: