Dinamo a învins FCSB

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania formaţiei FCSB, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Dinamo a marcat prin Hanca '34, '90+6, ambele goluri din penalti. Pentru FCSB a înscris Pleaşcă '53. La meci au asistat 37.669 spectatori, galeria Dinamo fiind una de excepție.

"Suntem foarte bucuroși. Ne-am apropiat la două puncte de cei de la Steaua și Viitorul. Vor fi două etape foarte disputate în acest final de campionat", a spus la finalul meciului dinamovistul Dan Nistor.

La finalul jocului, antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, care a fost eliminat în prelungiri, a mers la vestiarul arbitrilor, pentru a cere socoteală brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan. "Arbitrul m-a trimis în tribună acuzându-mă că l-am înjurat. Dar Şovre (arbitrul asistent - n.r.) a vorbit ca la uşa cortului cu secundul meu. De aceea am mers la final la vestiarul arbitrilor", a explicat Reghe.

Ultimul fluier al arbitrului Ovidiu Hațegan a declanșat fiesta în peluza dinamovistă și zeci de fani au pătruns pe gazon. I-au îmbrățișat pe jucători, care s-au bucurat alături de ei și chiar i-au protejat de reprezentanții forțelor de ordine, ce încercau să îi scoată de pe suprafața de joc.
 

Vizualizări: 2,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: