Director Casa de Pensii: Sperăm la o suplimentare a organigramei

Situație disperată la Casa de Pensii Gorj, acolo unde angajații fac cu greu față volumului mare de lucru. Până acum angajările au fost blocate și majoritatea posturilor sunt ocupate, însă conducerea instituției spera într-o suplimentare a organigramei.

Anul trecut a fost unul dificil pentru angajații Casei de Pensii Gorj care au primit zeci de mii de dosare de pensionare și alte zeci pentru recalculare. În aceste condiții funcționarii fac cu greu față volumului mare de lucru. ”Avem nevoie de personal pentru că suntem foarte puțini, iar volumul de muncă este unul foarte mare. Anul trecut am primit peste 10.000 de dosare pentru recalculare și alte peste 20.000 de dosare de pensionare. Noi trebuie să le soluționăm pe toate. În Gorj sunt aproximativ 82.000 de pensionari și dacă i-am împărți la numărul de salariați fiecare ar avea peste 1.500 de lucrări”, a declarat Vasiliana Mircea Dafinescu, directorul executiv al Casei de Pensii Gorj.

Toate posturile la Casa de Pensii Gorj sunt ocupate în prezent, însă conducerea instituției speră într-o suplimentare a organigramei. ”Ce trebuie să se înțeleagă este faptul că funcționarii de aici au și alte atribuții pe lângă soluționarea dosarelor de pensionare. Angajările au fost blocate, dar oricum avem vacant doar un post de auditor și un post de debutant. Concursurile se organizează la nivel național și sperăm să ne fie suplimentată organigrama pentru că este sigura soluție pentru rezolvarea problemei”, a mai spus directorul Casei de Pensii Gorj.

Vizualizări: 2,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: