Director nou la clubul UCB

Clubul Sportiv Universitar „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu are o nouă conducere. Bogdan Chepea a fost numit în funcţia de director al clubului. Fostul director Adrian Gorun va coordona echipa de handbal din postura de antrenor.

Bogdan Chepea a fost desemnat director al CS UCB printr-un ordin al ministrului Educaţiei Naţionale, la propunerea conducerii Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. „Mi-a expirat al doilea mandat, am fost interimar, iar acum este director Bogdan Chepea. Nici nu mi-am mai dorit. Acum sunt doar antrenor”, a declarat Adrian Gorun.

Echipa de handbal a clubului va începe noul campionat la sfârşitul lunii septembrie. Lotul va fi format în mare parte din elevi şi absolvenţi ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Târgu Jiu. Bugetul pentru noul sezon competiţional se anunţă unul de austeritate, drept care tehnicienii nu au mari obiective pentru noul campionat. „Anul următor o să fie fără pretenţii. Copiii, vor fi vreo 7 de la LPS. Bugetul este mic. Singurii care ne dau ceva sunt cei de la Consiliul Judeţean. Există şi o finanţare de la Ministerul Educaţiei, dar este cât să supravieţuieşti cu o echipă fără bani. În condiţiile acestea, nu o să avem un obiectiv de promovare. Să jucăm din ce în ce mai bine, să creştem nişte copii, localnici, asta este şi ideea, care sunt şi ieftini. Îi creştem şi apoi vor pleca şi ei, ca toţi ceilalţi”, a spus antrenorul Adrian Gorun.

Echipa târgujiană evoluează în liga secundă, iar în sezonul precedent a ocupat locul al doilea. CS UCB a avut posibilitatea să acceadă în liga superioară, însă nu s-a prezentat la barajul de la Călăraşi, din lipsa banilor. O parte din foştii jucători din sezonul trecut şi-au găsit alte echipe.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: