Director: Voi evalua șefii de secții anual

Aviz pentru medicii care conduc secțiile de la nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Aceștia vor fi evaluați în fiecare an. Anunțul a fost făcut de managerul interimar al unității medicale. Dumitru Vienescu a adăugat că aceste verificări vor fi făcute după ce se vor încheia toate concursurile pentru posturile vacante de șefi de secție.

În prezent, se află în desfășurare concurs pentru șefia a trei secții din spital. Alte 12 posturi de conducere vor fi scoase la concurs în perioada următoare.

Fiecare șef de secție va avea de îndeplinit o listă de indicatori și apoi va fi evaluat în fiecare an. “Au fost scoase la concurs toate funcțiile de șef de secție vacante sau care erau ocupate prin delegație. Sunt trei posturi în derulare. Alte 12 vor fi scoase la concurs. Vor fi încheiate contracte de administrare cu șefii de secție, unde vor fi stabiliți anumiți indicatori. Fiecare șef de secție va fi evaluat anual”, a spus managerul interimar al unității spitalicești, Dumitru Vienescu.

În cazul în care indicatorii nu vor fi atinși, șeful de secție va risca până la desfacerea contractului de muncă. „Dacă voi promova concursul de manager, voi evalua fiecare medic șef de secție anual pe baza acestor indicatori și dacă nu vor fi realizați indicatorii, se vor aplica prevederile legale”, a mai adăugat Vienescu. (A.A.)

Vizualizări: 2,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: