Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgu Jiu: Calea Eroilor, reparată de italieni. Când încep lucrările!

O firmă din Italia se va ocupa de reabilitarea Căii Eroilor din Târgu Jiu. Lucrările ar putea demara chiar în această lună dacă vremea va fi de partea constructorului. În primă fază, municipalitatea va aloca în jur de șapte milioane de lei pentru prima parte a lucrărilor. Primul tronson ar urma să fie gata până la sfârșitul acestui an.

Prima etapă din modernizarea Căii Eroilor presupune reabilitarea pe tronsonul strada Popa Șapcă – intersecția cu strada Mărășești. Licitația a fost câștigată de o firmă din Italia. Constructorul va reveni la Târgu Jiu la sfârșitul acestei săptămâni și urmează să primească și ordinul de începere a lucrărilor. 

“Au venit la primărie toți factorii implicați. Am stabilit ca vineri să avem o întâlnire cu toți deținătorii de utilități, reprezentanții CEZ, Distrigaz, Aparegio pentru a clarifica detaliile asupra începerii lucrărilor vizavi de partea de rețele subterane pentru că proiectul prevede și înlocuirea rețelelor de apă și canalizare, atât menajeră, cât și pluvială. Imediat după această întâlnire, o să predăm amplasamentul și vom emite ordinul de începere a lucrărilor”, a explicat Raul Chiriac, șeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Prima parte a lucrărilor trebuie să fie gata până la finalul acestui an. „Contractul are termen de execuție 12 luni. În luna noiembrie, sperăm că se vor finaliza mai ales pentru a nu intra cu rest de lucrări pe perioada iernii viitoare”, a mai adăugat Chiriac.

În total, valoarea întregului proiect este de circa 40 de milioane de lei. 

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: