Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

De ce nu vor medicii să fie directori

Doi economiști și un kinetoterapeut s-au înscris la începutul anului la concursul pentru postul de director al Spitalului Județean din Târgu Jiu. Concursul a fost anulat pentru că unul dintre candidați era incompatibil cu un membru al comisiei de concurs și va fi reluat în martie.

Dumitru Vienescu, manager interimar al spitalului, a spus că își va depune din nou candidatura. Acesta a comentat faptul că niciun medic nu s-a înscris la concurs. “Salariul unui director este mai mic decât câștigul unui medic și poate că nu este un stimulent pentru înscrierea acestora la concurs. Salariul managerului spitalului din Târgu Jiu este undeva la opt mii de lei”, a spus Vienescu la Radio Târgu Jiu.

La concursul care nu s-a mai ținut s-au înscris Dumitru Vienescu și Emil Grigore - economiști și Tiberiu Tătaru - kinetoterapeut. (A.A.)

Vizualizări: 1,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: