Directori pentru o noapte. Lista cu şefii din CEO, schimbată

O nouă listă cu directorii din eşalonul doi al Complexului Energetic Oltenia va fi publică astăzi, ieri făcându-se tot felul de negocieri. Rediscutarea numelor de pe listă a apărut după ce printre directori au fost strecurate şi două persoane din afara sistemului minier sau energetic, Laurenţiu Ciurel şi Toni Pupăzan, dar până la închiderea ediţiei nu se aflase ceva despre posturile celor doi. În schimb, ieri a promovat Daniel Burlan,  dar a retrogradat Octavian Graure, care fusese numit director la Sucursala Turceni. Mai mult, se pare că „analiza“ şi completarea listei s-a făcut în prezenta sindicalistului Marin Condescu.

Directoratul noii companii energetice Oltenia lucrează de zor la listele cu eșalonul doi de directori. După ce pe 1 iunie a fost publicată o listă cu posibilii directori de sucursale, reacțiile nu au întârziat să apară, așa că toți responsabilii CEO au bătut drumul Târgu Jiu-Craiova pentru a aduce modificări. Surse neoficiale din cadrul companiei au declarat că schimbările au venit pe fondul nemulţumiţilor din toate taberele (PSD, PNL, sindicate, mediu de afaceri), mai ales după numirea a două persoane din afara sistemului, Laurenţiu Ciurel şi Toni Pupăzan. Noua listă îi aduce în prim-plan pe Vasile Râbu și Cosmin Trufelea.

Motivele Pupăzan şi Ciurel

Lista directorilor Complexului Energetic Oltenia a fost modificată, a declarat sindicalistul Constantin Mitrescu. Se pare că s-a trecut la modificări după ce fuseseră numiți pe funcții directori care nu au în prezent nicio legătură cu mineritul și energia. Este vorba de Laurențiu Ciurel, propus director la Sucursala Rovinari, și Toni Pupăzan, un director venit de la firma miliardarului Nicu Sarcină şi pus pe funcția de director tehnic la Divizia Minieră. Aceste două numiri au bulversat mediul sindical din complex, ieri apărând tot felul de zvonuri cum că Marin Condescu și Constantin Bălășoiu s-au întâlnit pentru a discuta pe această temă. Contactat telefonic, Laurenţiu Ciurel a declarat că nu este nicio problemă şi nu ştie de vreo modificare, fiind sigur pe postului lui de la Rovinari.

Graure înlocuit, Burlan promovat

Surse sindicale susţin că nici Octavian Graure nu va rămâne directorul Sucursalei Turceni, în locul lui fiind pus Gheorghe Văduva, inginer șef la CE Turceni. Graure va fi director economic. Noua listă îl propulsează pe Daniel Burlan în funcția de director adjunct la Divizia Minieră, în subordinea lui Vasile Ogârlaci. Inițial, Burlan fusese numit adjunct la Divizia Dezvoltare - Investiții, șeful său fiind Sorin Alecu.

Pentru șefia EMC Motru ar fi acum în cărți Vasile Râbu chiar dacă inițial fusese numit Mihail Dafinoiu. Râbu a negat ieri că ar fi purtat discuții pe această temă. Surpriză și în conducerea Carierei Roșia. Se pare că actualul director, Cosmin Trufelea, nu va mai fi schimbat ci va rămâne la cârmă, deşi fusese numit Moise Matyas. Nici Trufelea nu a dorit să ofere un punct de vedere pe această temă. La EMC Jilţ se pare că va fi numit un vicepreşedinte PNL, Cosmin Ceauşescu. La cariera Roşiuţa în cărţi era ieri Stelian Stelică, iar acum două zile Romeo Petrişor.  

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: