Discuții amânate din nou la CEO. Când se va tranșa situația voucherelor de vacanță

Sindicatele și administrația Complexului Energetic Oltenia se vor întruni abia la sfârșitul acestei săptămâni să tranșeze situația voucherelor de vacanță. Comisia mixtă era programată să se reunească marți, dar întâlnirea a fost amânată din nou și reprogramată pentru joi sau vineri.

Sindicaliștii au fost anunțați de conducerea companiei că discuțiile au fost amânate iarăși. „Domnul Sorin Boza a fost plecat la București. N-a mai avut loc comisia astăzi (n.r. marți). A rămas că ne vom întâlni joi sau vineri. Mâine (n.r. miercuri) vom primi exact datele și ordinea de zi. Tot atunci se va stabili și cum se va proceda cu voucherele de vacanță”, ne-a transmis Constantin Mitrescu, vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie.

În cadrul ședinței, se va stabili regulamentul de acordare a tichetelor de vacanță, precum și valoarea acestui voucher după ce inspectorii de muncă au transmis că minerii și energeticienii trebuie să primească un voucher în valoare de 2.080 de lei, și nu 1.450 de lei cât scrie în actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă. (M.M.)

Vizualizări: 2,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: