Boza, cu gândul la demisie: M-a durut sufletul

Managerul Complexului Energetic Oltenia stă cu gândul la demisie. Sorin Boza recunoaște că, nu de puține ori, s-a gândit să-și dea demisia din fruntea companiei. Ultimele presiuni publice l-au făcut pe directorul CEO să se jure că, dacă ar fi om politic, n-ar ataca oamenii care muncesc.

Întrebat dacă s-a gândit la demisie, Sorin Boza nu a negat. “M-am gândit. La multe m-am gândit pentru că m-a durut sufletul când am văzut niște declarații, că managementul companiei este responsabil că nu s-au făcut exproprieri. În 2018 am făcut 3, anul acesta am 12. În 2017, nu s-a făcut niciuna, în 2016, niciuna, în 2015, s-a făcut una. Este o realitate, dar să fiu acuzat... Mă rog... Am suferit când am văzut, dar poate așa trebuia să fie”, a spus, la Tele3, Sorin Boza.

Managerul CEO a făcut și o promisiune în direct: „Dacă voi ajunge vreodată să fac politică, m-am jurat că în viața mea nu mă voi duce să arunc cu noroi în cei care muncesc, pentru că am simțit pe pielea mea. Presiunea din ultimii doi ani de zile nu știu cine ar mai putea să o ducă. Greutate și presiune din toate părțile. Sunt oameni care și-au dorit haos și îmi pare rău pentru acești oameni, pentru că seamănă vânt, culeg furtună”. (M.M.)

Vizualizări: 6,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: