Dispuși să mute echipa de fotbal la Târgu Jiu

Echipele care se descurcă greu din punct de vedere financiar și nu sunt sprijinite în localitățile de baștină sunt dispuse să se mute în alte orașe. Târgu Jiu va avea nevoie de echipă în cazul în care Pandurii ar intra în faliment, deoarece ar fi ridicol ca orașul să aibă stadion nou de 20 de milioane de euro, care să stea nefolosit.

O variantă de liga a doua a fi Foresta Suceava, echipă care are ceva datorii, dar totuși cu mult mai mici decât Pandurii. „Nici până acum, când deja toate echipele s-au reunit deja, noi nu am făcut niciun pas pentru rezolvarea situaţiei. Datoria (n.r.: la ANAF) a crescut la 447.000 de lei, iar în cazul în care nimeni nu se va oferi să ne ajute şi împreună să căutăm o soluţie viabilă pentru a ne continua activitatea la Suceava, există posibilitatea ca echipa să fie mutată în alt oraş. Avem discuţii în acest sens. Sunt oameni dispuşi să achite toate datoriile clubului către Finanţe, angajaţi şi furnizori, după care să ia echipa din oraş”, a declarat, pentru Gazeta SV, președintele Adrian Ciutac. Datoriile celor de la Pandurii sunt de ordinul milioanelor de euro.

Astfel de mutări nu au fost de succes în trecut. Șoimii Pâncota s-a desființat după mutarea la Șiria, la fel ACS Berceni  care s-a mutat la Buftea și Unirea Tărlungeni, a fost preluată de comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos. (A.P.)

Vizualizări: 8,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: