Dodoi se antrenează în parc. Bogoi îl vrea la echipă!

Pandurii va ataca returul cu un lot destul de diferit faţă de cel din tur, care a dus echipa în coada clasamentului. A plecat ceea ce antrenorul Adrian Bogoi numeşte nucleul de bază. Bogoi spune însă că atitudinea actualei echipe şi a celor nou-veniţi este mai bună, jucătorii fiind mai conectaţi la obiectiv.

Adrian Bogoi a vorbit într-o emisiune la Radio Infinit despre plecările şi venirile la echipă. „Au plecat foarte mulţi jucători. Ei au constituit nucleul de bază al echipei, care nu a fost atât de folositor. După ce au plecat, mulţi dintre ei nu s-au dus mai sus, ci la Liga a III-a, iar unii nu au echipă. Singurul care a prins o echipă bună este Ciprian Rus, care a mers la Dunărea Călăraşi”, a spus Bogoi.

Cei plecaţi de la echipă sunt Homei, Rus, Lung, Drugă, Bujor, Enis şi Dodoi. Acesta din urmă este dorit de Bogoi din nou la echipă. „Şi-a depus memoriu, este liber de contract. Poate să meargă oriunde, inclusiv la noi. Este binevenit”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Până îşi găseşte echipă, Gabriel Dodoi se antrenează singur în parcul de la Coloana Infinitului.

Scorik, accidentat

Pandurii reia campionatul cu un lot de 24 de jucători de care Bogoi se declară mulţumit. Printre achiziţii ar fi Milenco Scorik, care a avut ghinionul să se accidenteze în amicalul cu CSM Reşiţa, fiind incert pentru meciul cu Metaloglobus.

Bogdan Moga (portar), Robert Băjan (fundaş dreapta), Milenco Skoric (mijlocaş), Cosmin Ionică (atacant), Brian Lemac (atacant), Cristian Munteanu (fundaş central) sunt printre cei aduşi la echipă în această iarnă. „Am vrut jucători cu o anumită maturitate, ne trebuie doi-trei lideri în vestiar, care să unească echipa. Să dea tonul şi pe teren”, a spus Bogoi. Acesta spune că grupul este mai puternic acum, decât era în tur: „Mie îmi place climatul, atmosfera de la echipă. Grupul mi se pare mai puternic, iar obiectivul de salvare de la retrogradare este realizabil”.

Adrian Bogoi a fost întrebat în emisiunea de la Radio Infinit ce jucător şi-ar dori foarte mult, dacă bugetul i-ar permite. „Pe Pintilii, este un jucător cerebral, ştie să ţină echipa unită. Şi în vestiar ştie să dea tonul, impune un anumit respect şi o atmosferă pentru performanţă”, a spus Bogoi.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: