Paștele vine cu un record negativ de turiști la Rânca. Reacție!

Extrem de puțini turiști și-au rezervat vacanța în zona montană a județului Gorj. Cabanierii se plâng de lipsa de interes a autorităților pentru stațiune și se plâng că gradul de ocupare în Rânca nu atinge nici 10%.

Mai puțin de 100 de turiști și-au făcut planuri să se distreze de Paște în stațiunea montană Rânca. Spre surprinderea cabanierilor care au făcut oferte care mai de care mai atractive, zona nu mai atrage.

Proprietarii de pensiuni și hoteluri au făcut pachete turistice reduse față de prețurile din sezon, au anunțat că se va putea schia, iar turiștii ar putea urca până pe Vârful Păpușa după mesele copioase de Sărbătorile Pascale. Chiar și-așa, prea puțini au fost tentați să aleagă Rânca pentru Paște.

Cabanierii au găsit și vinovații pentru pierderile pe care le vor înregistra: autoritățile locale care nu se interesează deloc de zonă. “Vreau să le multumesc autorităților care au adus Rânca la dezastru prin nepăsare, nepricepere și indiferență totală. Este primul an când degradarea acestei zone a ajuns la cote alarmante și nimeni nu ia atitudine! Din aceste motive, cu prețurile minime pentru cheltuieli, în Rânca nu sunt 100 de turiști de Paște”, a fost mesajul lui Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca.

De Paște, cabanierii le propun turiștilor trei nopți de cazare, cu masă festivă inclusă, pentru circa 500 de lei.

Vizualizări: 2,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: