Sărbătoare într-o comună din Gorj. Încep Zilele Comunei!

Cetățenii comunei gorjene Brănești se pregătesc de sărbătoare. În zilele de 3 și 4 mai, administrația locală va organiza cea de-a XV-a ediție a Zilelor Comunei. Cea mai mare parte a activităților se va desfășura pe terenul de sport din Capu Dealului.

Manifestările vor începe vineri, 3 mai, de la ora 11:00. După deschiderea oficială a festivităților, cetățenii din Brănești și invitații lor vor putea asista la un program artistic susținut de elevii unităților de învățământ din localitate. Câteva ore mai târziu, autoritățile locale vor premia cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Spre seară, localnicii sunt invitați să ia parte la un spectacol de muzică populară. Emil Badea, Nina Predescu, Vasile Ciobanu și Eugenia Filip sunt cei care vor cânta pentru publicul prezent la manifestări.

La lăsarea nopții, autoritățile locale vor organiza ”Seara tineretului”, un spectacol de muzică ușoară susținut de Emanuel și dansatoarele sale. Manifestările vor continua sâmbătă cu competiții sportive, meciuri de fotbal între echipele din satele comunei, dar și între generații. La aceste întreceri sportive a fost invitată echipa de fotbal a polițiștilor. Spre seară, manifestările vor continua cu cântec, joc și voie bună.

Vizualizări: 1,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: