Doi bărbați uciși de braconieri. Armele vânătorilor, verificate!

Dublă crimă - aceasta este prima ipoteză a anchetatorilor în cazul celor doi bărbați din Dîmbovița, împușcați mortal în timp ce se aflau la cules de varză. Este vorba de un consilier local, proprietar al terenului, și un zilier, bărbații având 40 respectiv 49 de ani.

La un moment dat, unul dintre ei ar fi sunat un prieten să-i spună că pe câmp sunt braconieri care împușcă mistreți. S-au auzit apoi focuri de armă. Bărbatul sunat nu a anunțat poliția, corpurile celor doi fiind descoperite întâmplător.

Împușcăturile au fost în cap și abdomen, spun anchetatorii. În apropiere a fost găsită o Dacia veche, abandonată, dar nu se știe dacă are legătură cu dubla crimă.

Locuitorii din Răzvad, județul Dîmbovița, sunt șocați de cele întâmplate, unii temându-se să iasă din casă. Crimele au avut loc joi seara.

Potrivit unor surse, toți vânătorii care dețin arme cu alice sunt chemați la poliție, pentru a fi verificați. În tot județul sunt filtre, fiind o mobilizare majoră pentru prinderea făptașului sau făptașilor. (A.A.)

Vizualizări: 2,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: