Doi elevi ai Liceului Teoretic Novaci, locul I la Olimpiadele Naționale

Doi elevi ai Liceului Teoretic Novaci au făcut performanță la olimpiadele naționale, la care au participat zilele trecute. Rezultatele obținute i-au clasat pe locul I, pe țară la istorie, respectiv franceză. Elevii sunt în ultimul an de liceu și nu este pentru prima dată când participă la astfel de competiții.

Olimpiada Națională de Istorie a avut loc, în urmă cu trei zile, în județul Vâlcea. Serioziatea, disciplina și munca depusă au condus la acest rezultat, susține profesorul care l-a coordonat.

 „Locul I pe țară, istorie, 66 participanți, clasa a XII-a - Forțofoi Ionuț, Liceul Teoretic Novaci. Seriozitate, disciplină, dăruire și foarte multăăă muncă = Performanță. Felicitări, Ony! A fost să fie anul tău! Mă bucur mult pentru tine! Meriți din plin!”, a fost mesajul profesoarei Țicu Alina Ramona.

Un rezultat la fel de bun a avut și un alt elev care învață aceeași unitate de școlară. Luca Abdulhadi a obținut locul I la faza națională a Olimpiadei de Franceză. Anul trecut, Luca a făcut parte din echipa României la Olimpiada Internațională de Limba Franceză.

Galerie foto



Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: