Florin Mergea organizează un turneu internațional de tenis la Târgu Jiu

Tenismenul gorjean Florin Mergea, cel care a pus bazele Academiei de tenis ce îi poartă numele va organiza la Târgu Jiu un turneu internațional de tenis. Competiția va avea loc în perioada 2-7 mai 2023 fiind cea mai importantă întrecere din România, pentru juniorii sub 18 ani, ITF J200.

Turneul de tenis este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Gorj care alocă 67.375 lei din bugetul județean pentru organizarea acestei competiții.

„Se aprobă încheierea Acordului de parteneriat între UAT Județul Gorj și ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV FLORIN MERGEA TENIS ACADEMY, persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, în vederea organizării și desfășurării în Târgu Jiu, a turneului de juniori sub 18 ani (J200), în forma prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se arată în hotărârea de consiliu județean prin care s-a realizat acest parteneriat.

 La turneu sunt așteptați sportivii juniori de la cluburi din țară dar și internaționale, meciurile din calificări urmând să debuteze la finalul lunii aprilie. Organizatorii au invitat jucători din clasamentul ITF Juniors World Tour dar și sportivi din țară și sportivi ai academiei de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: