Doi militari părăsesc Jandarmeria Gorj

Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Gorj anunță că doi militari, colonel (rz.) Culcer Mihai din cadrul Serviciului Resurse Umane – Formare Profesională și plutonier adjutant șef (rz.) Bîca Nicolae din cadrul Detașamentului 6 Novaci, s-au pensionat, despărțirea fiind făcută în cadrul unei ceremonii speciale. 


Col. (rz.) Culcer Mihai a lucrat 30 de ani în cadrul instituției, în structuri de Instrucție, Pază și Protecție Instituțională și Ordine Publică precum și de Formare Profesională își încheie astăzi activitatea în cadrul inspectoratului.
De asemenea și plt.adj.șef (rz.) Bîca Nicolae, după parcurgerea a peste 27 de ani în structuri de pază și protecție instituțională și-a încheiat activitatea în cadrul subunității din Novaci.
”Pe parcursul anilor de militari jandarmi în cadrul misiunilor pe care le-au efectuat, au dovedit profesionalism, responsabilitate și dedicație în activitatea specifică desfășurată.
Jandarmeria Gorj le transmite în mod tradiţional în numele personalului, să fie sănătoși, să aibă parte de bucurii și realizări inedite și să nu uite colegii și prietenii din cadrul Armei”, transmite IJJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 6,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: