Doi morti în drumul spre Rânca

Două persoane din Drobeta Turnu Severin au murit ieri după-amiază într-un accident rutier produs pe raza județului Gorj, acestea mergând spre Rânca pentru a petrece de Revelion, una dintre victime serbându-și ieri inclusiv ziua onomastică. Ștefania Moța, de 18 ani, mergea împreună cu prietenul său, Patrik Florică, și cu tatăl acestuia, Marian Florică, într-o coloană de mai multe autoturisme plecate de la Drobeta Turnu Severin pentru a ajunge la Rânca, în județul Gorj.

Accidentul a avut loc în zona Câmpu Mare, când Marian Florică, de 57 de ani, a intrat pe contrasens într-o succesiune de curbe, în pantă, mașina condusă de acesta, un autoturism Seat Leon, fiind lovită în plina de o Dacia Logan care circula regulamentar pe contrasens. Tânăra de 18 ani a decedat pe loc, iar pentru scoaterea șoferului vinovat de producerea accidentului a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare din cadrul ISU Gorj. Marian Florică a fost transportat la Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești, unde a decedat ulterior din cauza rănilor grave suferite.

Alte două persoane, respectiv fiul acestuia, Patrik Florică, de 19 ani, și șoferul autoturismului care circula regulamentar, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde vor rămâne internați pentru mai multe zile. Accidentul respectiv a avut loc la doar câteva ore după ce la Plopșoru alte două persoane și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un cap de pod și, ulterior, de un copac de pe marginea șoselei. Înainte de producerea acestor accidente polițiștii gorjeni erau mândri că încheiau anul 2013 pe ultimul loc din țară în privința numărului morților înregistrați pe șoselele din județ. După evenimentele de ieri clasamentul s-a schimbat și, evident, Gorjul a urcat, din păcate, în ierarhia respectivă.

accident_campu_mare acc_campu_mare

Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: