Accident cu doi morti la Plopsoru

Două femei au murit într-un accident rutier produs în cursul nopții de joi spre vineri în comuna Plopșoru, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un cap de pod și, apoi, de un arbore de pe marginea șoselei, conducătorul auto fiind și el grav rănit. Accidentul a avut loc pe DN 66, într-un loc în care cu câteva luni în urmă un șofer din Dolj a murit în condiții similare, după ce a dat cu mașina într-un cap de pod situat la circa 10 metri distanță de locul accidentului produs în noaptea de joi spre vineri.

Femeile care au murit au 26 de ani și, respectiv, 58, cea mai în vârstă, Silvia Furdui, fiind și mama conducătorului auto, Aurel Furdui, de 31 de ani. Amândoi sunt din orașul Rovinari și se îndreptau spre casă, tânăra care a decedat, Gina Roxana Câlțu, fiind, cel mai probabil, prietena șoferului, după cum cred anchetatorii. Tânăra este din comuna Fărcășești.  Un localnic a intervenit și a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale și a unuia de la Descarcerare, șoferul având picioarele prinse sub bordul autoturismului. Localnicul care a acordat acum primul ajutor a intervenit și în cazul bărbatului care în urmă cu câteva luni și-a pierdut viața după ce mașina sa a luat foc în urma impactului.

accid_plopsoru1accid_plops

Șoferul din accidentul de acum a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, în timp ce trupurile neînsuflețite ale celor două femei au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal, acesta urmând să fie cercetat pentru moartea mamei sale și a tinerei de 26 de ani.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: