Doi reţinuţi, al treilea este fugar

  Poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Turburea împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Tg.Cărbuneşti au reţinut, pentru 24 de ore, doi suspecţi ai infracţiunii de furt calificat.

          În fapt, la data de 24 iunie 2013, orele 04:02, poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de B.C., de 38 ani, din comuna Ţînţăreni,  judeţul Gorj, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras motorină din rezervorul unui autovehicul, ce era parcat în fata locuinţei sale.

          Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg.Cărbuneşti împreună cu cei ai Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Turburea au identificat trei suspecţi ai infracţiunii de furt, respectiv: P.M., de 19 ani, din comuna Ţânţăreni, N.M., de 40 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt şi M.M., de 23 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Gorj.         

 De asemenea, pe parcursul cercetărilor poliţiştii au s-a stabilit faptul că suspecţii, în cursul nopţii de 23/24.06.2013, au sustras două acumulatoare auto şi aproximativ 15 litri motorină de la un alt autovehicul ce se afla parcat pe D.C. Bibeşti, din comuna Săuleşti, judeţul Gorj.

          În baza probatoriului administrat poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pe cei doi suspecţi în vârstă de 19, respectiv 23 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cel de-al treilea suspect, în vârstă de 40 de ani, în prezent se sustrage cercetărilor, fiind dispuse măsuri pentru depistarea acestuia.

          Cei doi suspecţi reţinuti au fost prezentaţi, în cursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: