Doi șoferi și o fetiță, la spital

Un accident rutier a avut loc marți pe DJ 674 Turceni, în județul Gorj. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 41 de ani, din orașul Turceni, conducea un autoturism pe DJ 674 Ionești – Turceni, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Crușeț, care, fără să se asigure, a executat un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar", arată IPJ Gorj.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea ambilor șoferi și a unei minore, de 8 ani, pasageră în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul primului autoturism și 0,04 mg/l alcool pur în aerul pur expirat, pentru conducătorul autoutilitarei, căruia i-au fost recoltate și probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a precizat Poliția.

Vizualizări: 1,990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: