Doliu în familia unor gorjeni din Italia

Un băiețel de doar patru ani al unor gorjeni care trăiesc în Italia, provincia L’Aquila din Abruzzo, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Era unicul lor copil, băiețelul murind imediat imediat după ce a fost internat la secția de urgență a spitalului San Salvatore.

Lucas Constantin suferea de o boală congenitală severă care i-a cauzat complicații la inimă și la sistemul respirator. Părinții, tatăl Viorel și mama Mădălina, au chemat ajutor medical de la 118 și Lucas a fost transportat de urgență la spital. Cu toate acestea, copilul a murit la câteva minute după ce a ajuns la San Salvatore, lăsând în urmă doi părinți distruși de durere.

Contactat de Abruzzoweb, primarul din San Demetrio ne ‘Vestini, Silvano Cappelli, și-a exprimat regretele și a transmis condoleanțe familiei de români: „Îi cunosc pe părinți și l-am întâlnit și pe băiețel de mai multe ori. Întreaga noastră comunitate se strânge în jurul durerii acestei familiei. Este o zi foarte tristă”.

Ultimul drum al micuțului Lucas Constantin va fi spre România, în județul Gorj, pământul natal al părinților săi, unde aceștia au hotărât să-și înmormânteze unicul copil.

Vizualizări: 6,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: