Analiză: profilul turistului gorjean!

O analiză a Aerolines.ro asupra obiceiurilor locuitorilor judeţului Gorj in ceea ce priveşte achiziţionarea pachetelor de vacanţă, arată o creştere a turismului, dar şi că gorjenii plănuiesc din timp concediul.

La nivelul judeţului Gorj, cea mai spectaculoasa ascensiune, de peste 617.65%, se observă la vacantele tip Early Booking, ceea ce reflecta interesul oamenilor de a-si face planurile din timp, beneficiind astfel si de reduceri semnificative din partea agenţiilor de turism si de preturi mai bune la biletele de avion. De cealaltă parte se afla pachetele Last Minute, cu o evoluţie de doar 2.05% in ultimul an. Gorj se situează pe locul 26 la nivel national din acest punct de vedere.

Analizând preferinţele oamenilor pentru mijlocul de transport folosit in timpul vacantelor, avionul ocupa prima poziţie in acest sens. Dar care sunt destinaţiile de vacanta pe care locuitorii judeţului Gorj le caută cel mai mult? “Anul acesta se caută tot mai des bilete de avion ieftine pentru Roma, Londra, Barcelona, trei dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii”, a declarat Iulian Scrieciu, online manager la Aerolines.ro.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: