Doliu la Doina Gorjului. „Avea un suflet mare cât muntele Parâng”

S-a stins din viață un cunoscut instrumentist de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”. Daniel Mustățea avea 53 de ani. Bărbatul a fost depistat recent cu coronavirus și a fost spitalizat. Se vindecase de Covid, dar a revenit din nou la spital, după ce unele probleme de sănătate i s-au agravat.

Instrumentistul activa și la Fanfara „Armonia” din Târgu Jiu.

„Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, împărtășim tuturor vestea tristă ce ne-a îngenunchiat în această dimineață: la numai 53 de ani, colegul și prietenul nostru DANIEL MUSTĂȚEA, FANE – așa cum îl știu toți câți l-au cunoscut, fără să ceară părerea nimănui, a părăsit „Doina Gorjului” spre a cânta, de astăzi înainte în Ceruri, alături de tatăl său, în ORCHESTRA ÎNGERILOR.

O, Doamne, de ce ni l-ai luat?...

Venise în familia noastră încă din 2007, după ce activase în Fanfara Garnizoanei Târgu Jiu. Era un profesionist adevărat, asemenea tuturor absolvenților de școală militară de muzică.

Avea un suflet mare cât muntele Parâng și-o generozitate cum rar ne este dat să întâlnim.

Plângem cu toții și nu ne vine să credem că nu se mai poate face nimic decât să fim alături de familia sa și să-l rugăm pe Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Ansamblului „Doina Gorjului”.

Înmormântarea va avea loc pe 31 decembrie, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Vizualizări: 4,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: