Frații care nu l-au mai văzut pe Moș Crăciun. Moșul a ajuns la ei cu mașina pompierilor

Patru frați din comuna gorjeană Arcani au avut parte de cea mai frumoasă surpriză în ajun de sărbători. Moș Crăciun le-a trecut pragul încărcat cu daruri. Pentru copii, a fost prima dată când l-au văzut pe Moș Crăciun. Întâlnirea a fost posibilă datorită pompierilor cu suflet mare din cadrul ISU Gorj, care au avut grijă ca familia să aibă sărbători mai frumoase.

Moș Crăciun a ajuns la cei patru frați cu mașina pompierilor. A pregătit câte un sac cu dulciuri, haine și jucării pentru fiecare copil. Cel mai mic are doar doi ani, iar cel mai mare are 10 ani. Pentru ei, a fost cea mai mare bucurie să-l vadă pe Moș Crăciun. „Nu l-am văzut niciodată. Am văzut la televizor că e îmbrăcat în roșu, că e bătrân, dar nu l-am mai văzut și nici cadouri nu mi-a mai adus până acum. Mi-a adus un sac cu jucării și dulciuri”, a spus unul dintre copii.

Ana este mama lor. Are cu greu grijă de cei mici. Să aibă cum le asigura traiul, merge împreună cu soțul ei la muncă prin sat. „O mare bucurie ne-au făcut. Nu am avut posibilitatea să le împodobim nici un pom de Crăciun. M-au tot întrebat mereu când le aducem și lor un brad, când vine Moș Crăciun și dacă le aduce ceva. Nu am avut ce să le spun că nu am avut cu ce le cumpăra. Acum am primit de toate. Și haine, și mâncare, și jucării. Suntem foarte bucuroși, iar sărbătorile o să fie mai frumoase în acest an. Le mulțumim celor care ne-au ajutat”, a spus mama copiilor.

Pompierii au promis să revină la familie. „Atunci când te uiți la ei, realizezi cât de mici sunt lucrurile care pot să-ți aducă fericirea. Cred că este prima dată când l-au văzut pe Moș Crăciun. Sperăm să nu fie ultima dată. Cu siguranță, dacă vom mai avea posibilitatea să-i ajutăm, o vom face cu plăcere”,  a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 4,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: