Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Moș Crăciun, polițist

În această perioadă, a cadourilor, Moș Crăciun este prezent în gândul tuturor copiilor și astfel, mai mult ca oricând stă în puterea noastră să aducem un zâmbet pe fețele unor copii, pentru care acesta reprezintă doar un vis frumos. Este mesajul IPJ Gorj, Moșul fiind ajutat de polițiști luni să ajungă la mai mulți copii.

În cursul zilei de astăzi, Moș Crăciun, însoțit de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Poliției Orașului Turceni și Poliției Municipiului Motru, împreună cu reprezentanți ai Instituției Prefectului Gorj, Corpului Național al Polițiștilor – CT Gorj, asociației Inițiativa Cetățenească din Gorj și administratori ai unor societăți comerciale din județ au ajuns în casele unor copii din comunele Brănesti și Borăscu care au primit tablete, hăinuțe, jucării, alimente și dulciuri.

"Polițiștii au fost plăcut surprinși să afle că o parte dintre copiii vizitați își doresc să le devină colegi. Misiunea de suflet a polițiștilor gorjeni a fost primită cu drag de către copii și părinții acestora, fiind un prilej de bucurie sinceră pentru toți cei prezenți, căci nimic nu este mai frumos decât zâmbetul unui copil și bucuria pe care o răspândește un copil fericit", transmite IPJ Gorj.

Galerie fotoVizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: