Donaţii la primărie pentru o tânără rănită în accident

Mobilizare pe Facebook pentru o tânără de 19 ani din Polovragi. Ioana a fost implicată într-un grav accident de circulație, pe Valea Oltului, și va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale. Familia nu dispune însă de sumele necesare de bani și prietenii au demarat o acțiune de strângere de fonduri.

Semnalul de alarmă a fost dat de Andreea David, fiica primarului Gheorghe Epure din Polovragi, care este și rudă cu victima. Andreea ne-a mărturisit că verișoara ei se îndrepta spre Sibiu, când șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului. Ea se afla pe bancheta din spate cu prietenul ei. El a fost cel mai grav rănit. Acum este în comă. Ioana este și ea grav rănită. Are fractură de bazin. Este la spitalul din Sibiu. „Cei care vor să doneze orice sumă de bani, ne pot contacta telefonic”, ne-a spus Andreea.

Ioana are doar 19 ani. În ceea ce-l privește pe iubitul ei, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.  Accidentul s-a petrecut marți, pe Valea Oltului. În mașină, mai erau doi tineri, care au scăpat doar cu câteva răni. Cei care vor să doneze bani o pot face la Primăria Polovragi. Contact: Andreea David, 0761.066.739; Mirela Epure 0786.711.812

Conform poliţiştilor rutieri sibieni, şoferul care circula spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturism condus regulamentar spre Vâlcea.

„Vă așteptăm acasă cu bine!”

Încurajările vin pentru Ioana și pe site-urile de socializare: „Sper din tot sufletul să te faci bine! Să lupți pentru viața ta, să fii curajoasă oricât de greu ar fi! Toți îți sunt alături!  Dumnezeu e cu tine și îți va da toata forța necesară ca să te faci bine, să-i bucuri pe cei dragi cu prezența ta”, i-a scris o prietenă pe Facebook. „Nici nu îmi găsesc cuvintele, vreau doar să vă revăd bine și plini de viață cum erați mereu, să ne distrăm în continuare şi să râdem împreună. Acum câteva zile eram cu toţii, distrându-ne, iar acum voi sunteți într-un spital gri fără ca noi să putem face ceva în legătură cu asta. Vă așteptăm acasă cu bine”, a fost mesajul unei alte prietene.

Vizualizări: 10,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: