Dosare penale pentru furt de lemne

Două dosare penale pentru furt de lemne au fost întocmite ieri de polițiștii gorjeni. Prima sesizare a venit la Secția 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești.  

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Aninoasa, în zilele de 21 și 22 septembrie., ar fi tăiat ilegal și sustras 15 arbori de diferite esențe, din pădurea situată în fondul forestier Groșerea.

Ulterior, și polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați de către un pădurar silvic din cadrul  Ocolului Silvic Hurezani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat si sustras un număr de 10 arbori de diferite specii, din fondul forestier național, situat pe raza comunei Stejari.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 17 septembrie, un bărbat de 68 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, ar fi tăiat ilegal zece arbori cu dimensiunile la cioate cuprinse între 16 și 31 cm, pe care i-a transportat pe un teren agricol ce îi aparține.

Materialul lemnos a fost recuperat în totalitate și predat în custodie pădurarului silvic.

Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale pentru tăiere fără drept și furt de arbori.

Vizualizări: 3,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: