Dosare penale pentru mai mulți șoferi băuți

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au identificat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul sătesc din localitate, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au oprit în trafic, pe  DJ 674, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani,  din comuna Stoina, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,89  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au oprit și pe DJ 673 Broșteni un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Crușet, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.  Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,67  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: