Două cunoscute artiste au acelaşi naş

Nicolai Tand şi Oana Radu, gazdele emisiunii „Star Chef”, de  la Antena Stars, le-au avut ca invitate pe Maria Constantin şi Mariana Căpitănescu.

Cele două interprete de muzică populară s-au întrecut nu numai în reţete, ci şi în dezvăluirea unor detalii mai puţin ştiute din viaţa lor personală. Astfel, ele au mărturisit că, pe lângă muzică, mai au un lucru în comun, ambele îl au ca naş pe Silviu Prigoană. „Naşul meu, care este şi naşul Marianei Căpitănescu, este omul care m-a ajutat foarte mult în carieră”, a spus Maria Constantin.

Artista a mai spus că s-a străduit mult pentru reuşita căsniciilor prin care a trecut, dar nu a fost să fie. „Eu cred că m-am străduit şi am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greşit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, a spus Maria Constantin în cadrul show-ului culinar „Star Chef”, de la Antena Stars. (A.A.)

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: