Horoscop

Berbec

Se deschid oportunităţi de colaborare sau de implicarea într-o relaţie matrimonială oficială. Vă veţi pune ordine în activităţile şi proiectele comune cu ceilalţi. Evitaţi exagerările şi aşteptările prea mari de la alţii! De joi apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaţiona cu instituţiile financiare.

Taur

Se conturează schimbări majore în plan profesional. Aveţi posibilităţi deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Evitaţi să vorbiţi prea mult despre voi şi planurile voastre de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma voastră. În relaţiile cu femeile revin în discuţie teme vechi sau activităţi restante.

Gemeni

Se întrezăresc noutăţi fie într-o relaţie sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă. Aveţi creativitate şi reuşiţi să uimiţi cu ideile voastre strălucite. Fiţi prudent şi păstraţi măsura în toate! Veţi avea mult de lucru, aşa că dozaţi-vă eforturile. Relaţiile cu colegele sunt tensionate şi se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

Rac

Se pot îmbunătăţi relaţiile cu membrii familiei sau pot apare schimbări importante în spaţiul locativ. Ţineţi cont şi de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează şi reprezintă fundamentul a tot ce doriţi să realizaţi în viitor. A doua parte a săptămânii vă îmbie la distracţii, aventuri şi implicare în relaţii amoroase.

Leu

Aveţi oportunităţi de a vă îmbunătăţi gândirea, comunicarea şi relaţiile cu cei din jur. Sunt şanse să vă planificaţi excursii, vizite sau studii personale şi profesionale. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodăreşti şi dialogurilor familiale. Relaţiile cu femeile din neam se vor tensiona.

Fecioară

Veţi primi o sumă de bani, salariul sau o primă, cadouri sau diverse favoruri şi recompense de la locul de muncă. Evitaţi cheltuielile şi chibzuiţi atent fiecare achiziţie! Spre finalul săptămânii, se conturează călătorii pe distanţe scurte. Relaţiile cu femeile din anturajul apropiat încep un proces de reconfigurare. Prudenţă şi detaşare!

Balanţă

Momente favorabile transformării personale şi trasării unor planuri de viaţă noi. Renunţaţi la obiceiuri toxice, la idei şi planuri neproductive. Mulţi vor dori să afle secretul strălucirii voastre, însă vă va fi greu să explicaţi ceea ce trăiţi. Spre sfârşitul săptămânii apar îmbunătăţiri financiare şi călătorii pe distanţe scurte.

Scorpion

Sunteţi preocupat de nevoile voastre sufleteşti, aveţi deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor prezente sau viitoare. Sănătatea este vulnerabilă, dozaţi-vă eforturile şi odihniţi-vă. Începând de joi vă veţi simţi excelent, implicându-vă în tot soiul de activităţi. Noutăţi financiare şi cheltuieli pe măsură.

Săgetător

Relaţiile cu prietenii capătă valenţe deosebite. Sunt momente favorabile în care veţi observa foarte clar cine vă este loial şi cine stă pe lângă voi doar pentru interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorinţă de interiorizare şi accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi.

Capricorn

Se conturează schimbări în cadrul colectivului în care activaţi, discuţii cu şefii şi autorităţile, responsabilităţi profesionale noi. A doua parte a săptămânii vă aduce în preajmă prieteni, distracţii, aventuri, dar şi discuţii importante pe marginea unor proiecte profesionale de orizont. Relaţiile cu colegele şi prietenele sunt conflictuale.

Vărsător

Sunt zile bune pentru a vă redefini concepţiile despre lume şi viaţă, pentru a vă apropia de cele sfinte şi pentru a vă trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo şi călătoriile îndepărtate şi studiile pe termen lung. A doua parte a săptămânii vă aduce multă forfotă socio-profesională. Prudenţa şi sinceritatea vă sunt cei mai buni aliaţi.

Peşti

Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii, lămuriri şi rezolvări financiare surprinzătoare, dar şi aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de joi şi până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă vă puteţi gândi şi la abordarea unor studii personale sau profesionale.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: