Două femei din Gorj, testate pentru coronavirus. update: Teste negative

Medicii gorjeni au prelevat probe joi, în spital, în vederea testarii pentru COVID-19, pentru o femeie care era deja internată la Secția de Psihiatrie. „Aceasta prezenta simptome de tuse și rinoree. Femeia a declarat că s-a întors din Italia, din zonele Veneția și Bologna“, a explicat Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Tot joi, o tânară a sunat la 112 întrucât prezenta simptome de răceala și gripa. A fost transportată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, unde i s-au prelevat probe în vederea testării pentru COVID-19. Aceasta se afla în izolare la domiciliul întrucât s-a întors din regiunea Lombardia, primul test recoltat în data de 24 februarie ieșind negativ. Este vorba de o studentă a Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu.

Potrivit DSP Gorj, în data de 06.03.2020 (ora 8.00), la nivelul județului Gorj se află în autoizolare la domiciliu un număr de 232 de persoane.

„În momentul de față, la nivelul județului Gorj, nu sunt persoane care să necesite carantină“, a mai comunicat instituția. (A.A.)

actualizare: Ambele teste au fost negative.

Vizualizări: 3,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: