Două mall-uri evacuate după o amenințare cu bombă

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit duminică la Shopping City Mall pentru gestionarea unei potențiale situații de urgență în urma unui apel de amenințare cu bombă făcut de un minor la 112.

În urma estimărilor, din River Plaza Mall au fost evacuate în jur de 300 de persoane, în timp ce din Shopping City Râmnicu Vâlcea au fost evacuate 2500 de persoane.

La fața locului au fost trimise doua echipaje - unul de stingere și o autospecială SMURD - coordonate de inspectorul șef al ISU Vâlcea.

În același timp, au fost prealertate toate forțele de intervenție ale SAJ Valcea și SMURD de la celelalte subunități pentru a fi pregătite de intervenție în cazul în care se va impune acest lucru.

"De asemenea, au fost pregătite și corturile pentru asigurarea condițiilor necesare acordării primului ajutor in cazul eventualelor victime. In același timp, in urma primirii apelului, tot personalul din incinta centrului comercial a fost evacuat.

La fața locului se fac verificări pentru a se stabili dacă există sau nu o situație care ar putea pune in pericol viața persoanelor prezente in zona", anunță ISU Vîlcea.

actualizare: Verificările la cele două mall-uri din Râmnicu Vâlcea s-au încheiat, duminică seară, fără a fi găsit vreun obiect suspect. Poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe autorul ameninţării cu bombă.

Vizualizări: 1,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: