Două zile de super-petrecere la Bălăneşti

Zilele Comunei Bălăneşti - Gorj vor însemna în acest an petrecere şi voie bună. Acestea vor avea loc în zilele de 11 şi 12 august. Muzica populară va fi cea care îi va scoate pe localnici la o horă a satului devenită tradiţională.

Hora satului va fi sâmbătă, 11 august, de la ora 18.00. Spectacolul va fi susţinut de Formaţia „Lăutarii Gorjului” şi soliştii Mihaela Vărzaru, Dani Piţigoi şi alţii.

Duminică, 12 august, programul artistic va fi pe tot parcursul zilei. Astfel, de la ora 15.00 va fi un spectacol folcloric susţinut de Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu. Urmează, de la ora 17.00, un program oferit de „Lăutarii Gorjului” şi artiştii Nicu Fîciu, Dumitru Vasilescu, Victoriţa Lăcătuşu, Adi Ologu, iar de la ora 20.00 cântă Nelu Biţînă. Seara va fi încheiată cu spectacolul oferit de la ora 21.00 de Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu. Cei care doresc pot rămâne la o discotecă în aer liber, care va începe imediat după focul de artificii de la ora 22.00.

Primarul localităţii, Ovidiu Pungan, îi va premia de Zilele Comunei Bălăneşti pe cei care aniversează în acest an 50 de ani de la căsătorie.

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: