Douăzeci de sutimi ca să fie director la Direcţia „Brâncuşi“

Andrei Novac, candidatul care e obţinut cea mai mare notă la concursul pentru ocuparea postului de director al Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi”, a depus ieri contestaţie. Novac a luat 6,80 şi vrea 7, nota minimă pentru a trece la a doua probă.

Andrei Novac a obţinut cea mai mare notă, 6,80, la concursul desfăşurat la începutul acestei luni pentru postul de director la Centrul „Constantin Brâncuşi”. Acesta a depus ieri contestaţie şi speră că după recorectare comisia să îi acorde cele 20 de sutimi de care are nevoie pentru a promova examenul la proba scrisă pentru a putea participa pe mai departe la susţinerea proiectului. Din cauza faptului că niciunul dintre cei şase candidaţi nu a obţinut nota minimă, cea de-a doua probă nu s-a mai desfăşurat. Novac este singurul care deocamdată a depus contestaţie, fiind şi singurul care are şanse să obţină punctele de care are nevoie, ceilalţi candidaţi neavând această posibilitate. Conform regulamentului, după recalculare, comisia nu are voie să acorde mai mult de două puncte în plus, iar ceilalţi cinci candidaţi nici dacă ar fi primit cele două puncte nu ar fi luat nota 7, deoarece toate notele au fost sub 4. „Am decis să depun această contestaţie pentru că nu mai am nevoie decât de 20 de sutimi pentru a putea promova prima probă şi sper să am posibilitatea de a participa şi la cea dea doua probă, de susţinere a proiectului.”, susţine Andrei Novac, candidat pentru postul de director la Centrul „Constantin Brâncuşi”.

Contestaţia a fost înregistrată la primărie, iar acum comisia va trebui să se reunească pentru a recorecta lucrarea. În cazul în care Andrei Novac va primi sutimile de care are nevoie, concursul se va reorganiza. „Comisia de evaluare va recorecta lucrarea domnului Novac, iar dacă va fi cazul, nota acestuia va fi mărită. În situaţia în care după recorectare nota nu va fi de peste şapte vom fi nevoiţi să reorganizăm acest concurs”, susţine Ramona Evulescu, purtător de cuvânt primăria Târgu-Jiu

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: