Aldescu: Nu mai particip la nici un protest pentru că la ultimul am răcit

Sindicaliştii din sănătate îşi amintesc şi acum de mitingul organizat la Bucureşti de confederaţii sub oblăduirea partidelor din opoziţie. Mai mult, liderul de la Ambulanţă, Cristi Aldescu, a declarat că nu va mai participa la nici un protest pentru că la cel din ziua moţiunii a răcit fiind şi acum sub tratament. Nici un sindicalist nu a luat în seamă ieri de apelurile de la nivel naţional de a întrerupe lucrul pentru patru ore.

La nivelul judeţului Gorj, apelul celor cinci confederaţii nu a avut ecou pentru că nici un angajat al instituţiilor publice nu a întrerupt activitatea în semn de protest. Liderul Sindicatului Ambulanţa, Cristi Aldescu, susţine că nu a primit de la Bucureşti nicio înştiinţare despre această formă de protest. Mai mult decât atât, Aldescu este sătul de mişcări sindicale. „Eu sunt sătul de mişcări sindicale, mitinguri, proteste pentru că oricum nu se rezolvă nimic. Le facem degeaba ca să ne aflăm şi noi în treabă. Eu nu o să mai fac nimic, niciun protest, pentru că sunt sătul până peste cap. Ultima dată când am fost în Bucureşti m-am îmbolnăvit, am făcut pneumonie şi de atunci iau tratament şi am slăbit 10 kilograme. Am stat o zi întreagă în frig de mi-au amorţit picioarele că au plecat autocarele tocmai în Băneasa şi s-au blocat acolo şi până seara nu au venit“, a spus Aldescu. Acesta a continuat şi a menţionat că a crezut că va rămâne la Bucureşti o oră, nu o zi întreagă. „M-am gândit şi eu că stau o oră două nu o zi întreagă. Nu vreau să mai aud de nici un protest. Eu nu mai fac nimic. Să facă cine o vrea”, a precizat acesta.

Popa: Am primit o adresă fără număr de înregistrare

Valentin Popa, liderul de la Sanitas, spune că a primit o adresă, spre deosebire de Aldescu. Popa a mai spus că aceasta a fost ambiguă, nu era semnată şi nu avea număr de înregistrare.

„Eu am primit ceva de la Bucureşti şi pe mail şi pe fax, dar pot să vă spun că este destul de ciudată şi în redactare şi în conţinut. În primul rând noi cei din sănătate nu putem să facem grevă şi să întrerupem activitatea timp de patru ore. În al doilea rând, activităţile sindicale nu se anunţă de la o zi la alta şi trebuie bine puse la punct. Înştiinţarea nu are număr de înregistrare şi nici nu e semnată de reprezentanţii celor cinci confederaţii sindicale. Este foarte ciudată“, a spus Popa.

Şi sindicaliştii din învăţământ s-au săturat să protesteze şi au decis să-şi continue lucrul.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: