Brâncuşiologi de nota 3 şi-au disputat postul de director

Concursul pentru ocuparea postului de director al Direcţiei de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a fost anulat. Niciunul dintre candidaţi nu a obţinut nota necesară pentru ocuparea postului, respectiv şapte.

Cei şase candidaţi la concursul pentru ocuparea postului de director al Direcţiei de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu au aflat ieri ce note au obţinut la proiectul de management. Andrei Novac a avut cea mai mare notă respectiv 6,8 fiind urmat de Grigore Drulă cu nota 4, Maria Ştefănescu 3,9, Ovidiu Popescu 3,8, Emilia Dragotoiu Nanu 3,7 şi Silvia Diaconescu, care a obţinut cea mai mică notă, 3,3. Notele obţinute de către candidaţi a nemulţumit primăria Târgu Jiu care a anulat concursul. „Noi am spus de la bun început că nota minimă pentru ocuparea postului este şapte. Nimeni nu a obţinut această notă astfel că se va organiza din nou concursul“, a precizat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Sunt însă speculaţii că respectivul concurs a fost anulat din cauza proastei organizări, cei de la Ministerul Culturii trimiţând la Primăria Târgu Jiu un document prin care au propus reorganizarea concursului dat fiind faptul că s-au încălcat anumite reguli. Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al primăriei dezminte aceste informaţii. „Nu, nu este vorba de nimic altceva decât de notele mici obţinute de candidaţi”, a precizat aceasta.

Andrei Novac: „Puteam să contestăm nota”

Andrei Novac este nemulţumit de faptul că nu i s-a oferit ocazia să facă contestaţie. „Eu cred că din alte motive s-a anulat concursul, s-au comis o serie de nereguli atât în desfăşurarea concursului cât şi în organizarea lui. Puteam să contestăm nota şi exista posibilitatea ca în urma contestaţiei să primim note mai mari de la 6,8 la 7 nu e diferenţă mare aş fi putut poate obţine nota necesară pentru ocuparea acestei funcţii”, a precizat Andrei Novac.

Emilia Dragotoiu Nanu: „Nu am susţinere politică”

Interpreta de muzică populară, Emilia Dragotoiu Nanu, s-a declarat nemulţumită de nota obţinută şi a declarat că nu va mai intra din nou în cursa pentru ocuparea acestei funcţii. „Nu sunt mulţumită de notă, consider că meritam mai mult dar asta e, nu am susţinere politică. Nu voi mai candida din nou”, a precizat aceasta.

Primăria Târgu Jiu nu a stabilit perioada în care se va reorganiza concursul.

 Candidat                  Notă

 Andrei Novac          6,8

 Grigore Drulă          4,0

 Ovidiu Popescu      3,8,

 Emilia Nanu            3,7

 Silvia Diaconescu   3,3.

Vizualizări: 222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: