Dragi locuitori ai comunei Telești

Mă numesc Croicu Constantin, am 48 ani și candidez la funcția de primar al comunei Telești, convins fiind că împreună putem face din localitatea noastră, locul în care oamenii vor fi respectați de autorități, iar administrația se va face doar în interesul oamenilor și al comunității. De când m-am născut, locuiesc în comuna Telești, sat Buduhala, alături de familia mea. Sunt căsătorit și am două fiice cu care mă mândresc. Am lucrat peste 24 de ani, la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, 20 de ani numai la Serviciul Rutier.

Sunt un om responsabil, care și-a făcut datoria cu onestitate și de aceea, vă propun să veniți alături de mine, să-mi acordați încrederea și votul dumneavoastră și astfel, veți face parte din echipa care va construi viitorul acestei comune frumoase.

Și comuna Telești are dreptul de a fi înscrisă pe harta comunelor prospere din țară! Și aici, oamenii se pot bucura de investiții în infrastructură, de locuri de muncă și de un trai decent. Și în Telești, la fel ca în comunele vecine Bălești și Cîlnic, comunități cu administrație liberală, pot demara o serie de investiții cu fonduri europene, astfel încât oamenii să aibă locuri de muncă și să beneficieze de o infrastructură modernă, toate acestea însemnând pentru fiecare dintre noi un trai decent.  O prioritate pentru mine este soluționarea problemei privind fondul funciar, pentru că proprietatea este garantată de Constituție, iar oamenii trebuie să-și primească terenurile și pădurile pe care le-au moștenit și să beneficieze de drepturile care li se cuvin.

Menirea autorităților locale, a primarului, este aceea de a se asigura că toți cetățenii comunei duc un trai decent, iar conducătorii comunității sunt cei care asigură condițiile pentru bunăstarea fiecărui locuitor.  Vă propun să veniți alături de mine, pentru că am credința și puterea de a realiza o  administrație corectă și eficientă în comuna noastră, care să pună interesul oamenilor pe primul loc. .

M-am născut în această comună, știu ce înseamnă munca și  responsabilitatea față de comunitate.

Singura garanție a dezvoltării comunei Telești este administrația  eficientă, care să lucreze în echipă, în interesul și pentru oamenii de pe aceste meleaguri.

Stă în puterea noastră, a locuitorilor, să transformăm comunitatea noastră în comuna proiectelor realizate în beneficiul tuturor cetățenilor, astfel încât și copiii noștri să aibă locuri de muncă și să poată rămâne acasă.

Să lăsăm copiilor și  nepoților noștri o comună prosperă!

Alegeți oamenii care știu ce înseamnă munca și responsabilitatea!

Cu deosebit respect,

Constantin Croicu

Comandat de Partidul Național Liberal Gorj

Executat de Altem Excarb SRL

Cod mandatar financiar 51170001

Vizualizări: 2,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: