Dragnea e convins că Ponta „e coordonat” împotriva sa

Actualul președinte al PSD își suspectează predecesorul în funcție de faptul că toate criticile spuse împotriva sa fac parte dintr-o campanie coordonată, în care Victor Ponta are rolul său.

Liviu Dragnea a început să vadă tot mai mulți „dușmani” în jurul său, coordonați într-o campanie menită să îl vulnerabilizeze, șeful PSD neavând ce să își reproșeze din activitatea sa. Ponta e inclus de Dragnea pe o listă care cuprinde politicieni ca Daniel Constantin sau Traian Băsescu, dar și jurnaliști care sunt critici la adresa sa și care, pe vremuri, nu erau agreați nici de fostul prim-ministru. Acum, deputatul de Gorj a ajuns să fie „coordonat” cu aceștia, Dragnea menționând că el nu mai crede de mult în coincidențe.

„Este o anumită coordonare văd – sigur, poate să fie o simplă coincidenţă, dar demult nu mai credem în coincidenţe în România. Păi am văzut: domnul Victor Ponta, domnul Traian Băsescu, din când în când domnul Daniel Constantin, jurnalişti de la EvZ, de la B1, Hotnews, alte site-uri, alte publicaţii”, afirmă Liviu Dragnea.  Șeful PSD e convins că Ponta și ceilalți „coordonați” vor să îl vulnerabilizeze cât mai mult în interiorul partidului, de-a lungul anilor toți foștii președinți ai social-democraților invocând argumente de acest gen atunci când s-au confruntat cu diferite critici.

Ce spune Ponta

Deputatul de Gorj a precizat într-o postare făcută pe contul său de Facebook că nu vrea să comenteze „minciunile și prostiile «Cârmaciului» din Teleorman”. Anterior, el declarase că România nu trebuie condusă așa cum a fost condus Consiliul Județean Teleorman. Și, cu toate acestea, Ponta nu ezită să vorbească despre „lașitate” atunci când vine vorba despre atacuri teleormănene împotriva sa. „Văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau mințiți care spun să nu îl mai atac pe Dragnea - dragii mei, vă rog citiți că eu doar AM RĂSPUNS la niște murdării și aberații! Mă duc să îmi primesc «plata» de la Băsescu, Soroș și SRI. Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin «Opus One» pe care le ducea «prietenul» Liviu pentru prietenul lui Florin!”. Ponta nu a explicat dacă „prietenul Florin” este cumva Florian Coldea, fostul adjunct al SRI, prietenul său și al lui Sebastian Ghiță în crama fostului deputat prahovean.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: