Dramă în familia băiatului rămas orfan. "Ce-i spun eu copilului? El știe că mama lui este la spital"

Fratele femeii decedate în accidentul de miercuri seara face declarații sfâșietoare cu privire la tragicul eveniment. Un apel la 112 avea să anunțe un accident rutier pe raza orașului Novaci din Gorj. După verificările efectuate s-a constatat faptul că vinovat se face fiul unei judecătoare, Mihai Dafinescu. După comiterea faptei, tânărul nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat, ci a fugit de la locul accidentului.

Femeia se deplasa împreună cu fiul său, în vârstă de 16 ani, pe marginea drumului, fără a avea habar că este urmărită de moarte. Gorjeanca a fost spulberată de tânărul în vârstă de 25 de ani, murind în scurt timp la spital. Fratele femeii a vorbit despre acest lucru și s-a arătat extrem de revoltat pentru faptul că nu se ia nicio măsură, mai ales că nu este pentru prima dată când fiul judecătoarei are probleme cu legea.

”Aseară s-a întâmplat un accident mortal. Victima a fost sora mea care a fost lovită cu mașina de fiul președintei de judecătorie de la Novaci, Dafinescu. Acesta are mai multe dosare la activ și a scăpat de multe ori. A fugit de la fața locului. De dimineață s-a predat la poliție. Dacă nu se face dreptate, voi merge până în pânzele albe. Ce să-i spun eu acestui copil de 16 ani, el știe ca mama lui este la spital? Tatăl lui a murit acum doi ani. Nu vrea nimeni să-mi dea mai multe informații. Este un criminal, era cu mașina băut. Nu se poate face așa ceva”, a spus fratele femeii decedate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest la multe ore distanță de la accident, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. În trecut, fiul judecătoarei a mai fost acuzat de viol.

Făptașul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând că în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

Copilul gorjencei decedate va fi în grija unchiului său.

Vizualizări: 10,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: