Fiul unei judecătoare, fugă de la locul faptei. O femeie a murit!

Un tânăr de 25 de ani din orașul gorjean Novaci, Mihai Dafinescu, este acuzat de comiterea unui accident mortal în noaptea de miercuri spre joi. Tânărul a fugit de la locul accidentului. Anul trecut, acesta a mai avut probleme cu poliția, după ce a fost acuzat de viol de fosta lui iubită. Tânărul este fiul unei judecătoare.

Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei.

"La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia", a transmis IPJ Gorj.

Femeia se deplasa pe marginea drumului, fiind însoțită de fiul ei de 16 ani. Polițiștii au identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto.

Accidentul a avut loc miercuri seara, puțin după ora 22.00, dar tânărul s-a predat joi dimineața. "În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei", a precizat joi IPJ Gorj. (A.A.)

actualizare: Tânărul a fost testat dimineața, când s-a predat, cu aparatul etilotest. Deși trecuseră multe ore de la accident, încă mai avea urme că a consumat alcool. Avea o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge.

actualizare 1: Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând că în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

Vizualizări: 13,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: