Băiatul rămas fără mamă, în stare de șoc

Băiatul de 16 ani, a cărui mamă a fost ucisă miercuri seara într-un accident de mașină, la Novaci, este în stare de șoc, mai ales că acum doi ani și-a pierdut și tatăl. Adolescentul a fost martorul accidentului, fiind de față când un bolid i-a lovit mama, după care șoferul a fugit de la locul accidentului.

Tânărul acuzat acum de ucidere din culpă este Mihai Dafinescu. Are 25 de ani și a mai avut probleme cu legea. Rudele femeii care a murit în accident se tem că acesta nu o să pățească nimic, pentru că este fiu de judecătoare.

Șoferul a fugit de la locul accidentului petrecut miercuri, după ora 22.00, și  s-a predat poliției abia joi dimineața, când alcoolemia era de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Florentina M., femeia care a murit la doar 52 de ani, se întorcea de la serviciu când a fost spulberată de pe marginea drumului. 

actualizare: Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând că în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

Vizualizări: 6,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: