Drumuri închise de la 1 noiembrie

Şoferii care vor să ajungă în Hunedoara trebuie să ştie că circulaţia de pe drumul judeţean 672 Runcu - Valea Sohodolului şi DJ 664 Schela - Hunedoara sunt închise începând cu data de 1 noiembrie. Decizia a fost luată pentru că drumurile respective sunt puţin circulate şi nu se justifică deszăpezirea lor.

Mihai Tomoi, consilier în cadrul Serviciului Drumuri Publice, a atenţionat aseară la Gorj TV participanţii la trafic că vor trebui să folosească rute ocolitoare dacă vor să ajungă în judeţul învecinat. „Este vorba despre DJ 672 de la Runcu la Valea Sohodolului, la km 15 până la limita cu judeţul Hunedoara şi DJ 664 de la Schela km 15 până la limita cu judeţul Hunedoara. Pentru aceste drumuri activitatea de deszăpezire nu se justifică. Cu data de 1 noiembrie se vor închide, iar participanţii la trafic vor fi informaţi prin panouri care vor fi montate în zonele respective. Pentru închiderea celor două drumuri judeţene s-a obţinut şi avizul poliţiei rutiere”, a spus Tomoi.

Pentru a nu fi probleme cu circulaţia pe anumite sectoare de drum s-a luat decizia ca acolo unde sunt probleme să fie în permanenţă utilaje. Un exemplu este drumul spre Spitalul de la Dobriţa, unde două utilaje vor acţiona  în permanenţă. Reţeaua de drumuri publice judeţene este constituită dintr-un număr de 34 de drumuri, cu o lungime totală de 837 km.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: