DSP Gorj caută medici și asistenți

Direcția de Sănătate Publică Gorj demarează procedura de angajare pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă, de personal contractual. Este nevoie de medici și asistenți medicali.

La înscriere pentru angajarea pe posturile de medic specialist sau primar în specialitatea igienă/ epidemiologie/ laborator, candidații vor putea depune dosarul electronic, în perioada 23-24 iulie 2020, între orele 08:00-14:00.

Candidații trebuie să facă o cerere în care să menționeze postul pe care vrea să fie angajat, urmată de diploma de studii, copie de pe buletin, dar și alte acte necesare completării dosarului.

De asemenea, pentru cei care vor să ocupe postul de asistenți medicali, depunerea dosarelor se va face în aceeași perioadă menționată mai sus, iar actele trebuie trimise tot electronic la adresa: [email protected], conform unui document emis de DSP Gorj.

Pe lângă personalul medical, DSP Gorj mai are nevoie de un consilier juridic debutant, dar și de un șofer.

Selecția dosarelor va avea loc în data de 27.07.2020, iar rezultatele se vor afișa pe pagina Direcției de Sănătate Publică Gorj în maximum 24 de ore. În cazul în care există mai mulți candidați admiși pe un singur post se va organiza proba interviu.

Perioada contractuală expiră la 30 de zile de la data încetării de drept a stării de alertă.

Vizualizări: 2,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: