Dulca: Avem ca obiectiv promovarea

ACS Energeticianul a reuşit doar o remiză albă la FC Argeş şi rămâne departe de primele locuri în clasamentul Ligii a 2-a, deşi obiectivul echipei este promovarea. Antrenorul Cristian Dulca speră într-o victorie pe teren propriu, la Petroşani, cu Petrolul Ploieşti.

Antrenorul Energeticianului a explicat de ce echipa nu este mai sus în clasament. „Este un campionat al ligii a doua extrem de puternic prin aceste echipe de tradiţie, U Cluj, UTA, Farul, FC Argeş. Păcat că nu promovează patru echipe. Este un campionat disputat şi fiecare meci este la un alt nivel faţă de campionatul trecut. Cred că lupta pentru promovare se va decide pe finalul sezonului. Noi avem ca obiectiv promovarea, însă nu e uşor să faci o echipă în cinci-şase săptămâni, chiar dacă am făcut transferuri bune. Trebuie puţină răbdare şi multă muncă. Sperăm încet, încet, să jucăm un fotbal de calitate şi să şi câştigăm”, a declarat Cristian Dulca citat de liga2.ro.

După rezultatul de egalitate obţinut la Piteşti, 0-0 cu FC Argeş, Energeticianul are 10 puncte în clasament după cinci etape şi ocupă locul 5 în clasament, la egalitate cu UTA şi Chindia, arădenii situându-se pe locul 3. În etapa următoare, Energeticianul primeşte vizita Petrolului, sâmbătă, de la ora 15:00.

„Cu Petrolul jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri, şi ne dorim foarte mult victoria. Petrolul este o echipă puternică, cu multe investiţii făcute. Din punctul meu de vedere, echipele momentului sunt Snagovul şi Chindia. Îi asigurăm pe suporterii noştri că vom face totul să luăm cele trei puncte”, a spus Dulca.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: