Dulciuri pentru copiii dintr-o școală din Gorj

Copiii din satul Groșerea, din Aninoasa, au primit, astăzi, dulciuri de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Cei care le-au adus un zâmbet pe buze au fost cei de la Liga Femeilor "Arethia Tătărescu". 

"O zi atât de importantă cum este ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril (și ceilalți asemenea lor) trebuie să fie o zi de bucurie pentru toți cei care le poartă numele și, în special, pentru copii. Cu ajutorul sponsorului nostru tradițional, am reușit să le facem o „dulce bucurie” copiilor de la Școala generală din satul Groșerea, comuna Aninoasa și celor mici de la grădinița arondată școlii. Ne-au primit cu drag profesorii școlii, doamna directoare Mădălina Dolcescu, iar despre copii... ce să mai spunem! 

Cei care își sărbătoreau ziua numelui ne-au ajutat să-i servim pe colegii lor cu dulciuri, ei primind în schimb urările muzicale de „La mulți ani!”. O surpriză foarte plăcută ne-au făcut și cei mai mici elevi de la grădinița extraordinar de primitoare. Celor mai mari elevi, din clasele a VII-a și a VIII-a, le-am povestit despre Liga Femeilor Gorjene "Arethia Tatarescu", despre prima Ligă a Femeilor Gorjene înființată în urmă cu un secol, de prima președintă - Arethia Tătărescu - și contribuția ei extraordinară la proiectele de dezvoltare socială și culturală ale Gorjului. A fost doar semnalul care ne va face să ne întoarcem și să organizăm întâlniri mult mai substanțiale, în care să povestim despre Constantin Brâncuși, Ecaterina Teodoroiu și Mausoleul ei de la Târgu Jiu, Casa lui Tudor Vladimirescu de la Vladimir și multe altele", a transmis Liga Femeilor Gorjene "Arethia Tatarescu". 

Galerie foto



Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: