Apel umanitar pentru a salva viața unui student la medicină

Un tânăr din comuna Bustuchin are nevoie de ajutor! Recent, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar salvarea lui stă în mâinile unor medici din Turcia. Tratamentul este unul peste puterea financiară a familiei.

Sanda Cătălin Dumitru este un tânăr din comuna Bustuchin, județul Gorj. Este student în anul V la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara iar viața l-a pus în fața celui mai greu examen. Acum câteva săptămâni a fost diagnosticat cu TUMORA DE GLANDA PINEALA, HIDROCEFALIE OBSTRUCTIVA REMISA, SINDROM DE HIPERTENSIUNE INTRACRANIANĂ REMISA, EDEM CEREBRAL REMIS, iar în acest moment singura șansă la viață pentru el vine de la medicii specialiști din Turcia.


„Cătălin este hotărât să lupte cu boala, dar pentru aceasta are nevoie de noi”, a fost mesajul transmis de prietenii și cunoscuții tânărului student.

Cei care doresc să-l ajute o pot face prin intermediul familiei, Sanda Irinel și în contul deschis pe numele mamei, Sanda Angelica Ramona, la Banca Cooperatistă Jiul Tg-Jiu: RO37CRCOX200100000587993. Telefon Sanda Irinel - 0749520851

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: