Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

E erou în Cărbunești. A salvat două vieți!

Un tânăr tată din Târgu Cărbunești și-a riscat propria viață și siguranța familiei sale pentru a salva dintr-un incendiu o fetiță de trei ani și pe bunicul acesteia. Este vorba de incendiul de acum câteva zile, care a avut loc la un bloc de locuințe. Bunicul a coborât cu fetița în brațe de la etajul 4, dar din cauza fumului gros a nimerit chiar în apartamentul de la etajul 1 care ardea mocnit. Fără curajul lui Bogdan Mezdrea, două inimi ar fi încetat să bată.

Adelin Marius Cioacă a postat pe facebook întreaga poveste:

“Sa fim oameni pt. oameni. Au trecut cateva zile de la incendiul care ne-a afectat mai mult sau mai putin, care ne-a speriat, puteam sau putem sa o patim oricare, majoritatea lasam sau uitam cate ceva in priza si de aici o viitoare nenorocire. Discutii peste discutii, dar putini sunt cei care au vorbit despre un Om care a salvat 2 vieti, Bogdan Mezdrea este numele lui, un tanar ca oricare altii, dar pe care Soarta, Norocul sau Dumnezeu l-a adus in acea seara in fata blocului in care putea sa se intample o tragedie. Printre multimea care incepea sa se stranga in acel loc, o mama tipa disperata sa o ajute cineva, l-a zarit pe el, "Bogadane salveaza-mi fetita". Prin fumul negru si inecacios bunicul cu nepotica in brate, in timp ce coborau de la etajul 4 a intrat din greseala chiar in apartamentul care ardea mocnit. Fara sa stea pe ganduri, Bogdan si el parinte, chemand si pe altii in ajutor, s-a repezit prin fum, a intrat pe burta in apartament si a gasit fetita, apoi dupa ce i-au picat ochelarii, iarasi o interventie a Sortii sau a lui Dumnezeu, a intins mana prin negura si a gasit picioarele bunicului. Astfel 2 inimi continua sa bata si astazi. Nu are nevoie de multumiri, nici de recunostinta, pur si simplu a facut ceea ce multi nu au curajul sa faca, in timp ce unii doar privesc, exista totusi Oameni care traiesc pt. alti Oameni, pt. a ii ajuta pe cei de langa ei... Bravo Bogdane…”.

Galerie fotoVizualizări: 15,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: