Le cântă live fanilor ca să îi țină în case

În vreme de criză, artiștii gorjeni s-au adaptat pentru a-și ține fanii aproape. Este și cazul Formației Triton de la Țicleni. Pentru a rămâne în contact cu cei care le îndrăgesc muzica, frații Făina cântă live pentru aceștia pe rețelele de socializare, de câteva ori pe săptămână.

Mai mult, le oferă posibilitatea să dea dedicații celor dragi. Ideea a prins în rândul fanilor, fapt ce reiese din numărul mare de urmăritori. "Ne adaptăm timpurilor în care trăim. Cum nu mai avem spectacole, am zis să păstrăm legătura cu oamenii care ne îndrăgesc pe noi și cântecele noastre și facem astfel de filmulețe de câteva zeci de minute. În acest fel, ne dorim să ne ținem fanii aproape, dar și să îi facem să stea cât mai mult în case, departe de acest virus care ne-a schimbat complet viețile. Totodată, este și un prilej pentru ei să socializeze, dar și să ofere dedicații celor dragi lor, unii dintre ei fiind plecați peste hotare", a declarat Remus Făină, membru al Formației Triton.

Din cauza pandemiei cauzată de coronavirus, artiștii gorjeni și-au anulat o mulțime de spectacole ce urmau să aibă loc în țară și peste granițele țării.

Numai în preajma sărbătorilor pascale, Formația Triton urma să aibă cinci spectacole, la Vâlcea, Pitești și București.
(A.P.)

Vizualizări: 2,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: